Du er her:

PensionPENSIONSORDNINGEN FOR TILSYNSFUNKTIONÆRER

Det er Foreningen af Tilsynsfunktionærer, som sammen med Fødevarestyrelsen og Staten, har forhandlingsretten og arbejdet med at sikre at Tilsynsfunktionærer ansat i Fødevarestyrelsen har en god og markedskonform firmapensionsordning.

For at sikre, at vi har faglig og kompetent sparring om vores pensions- og de tilhørende forsikringsordninger har foreningen et samarbejde med pensionsmæglervirksomheden RTM A/S. Samarbejdet med RTM A/S omfatter også, at der er RTM har opgaven med at give den enkelte Tilsynstekniker en personlig, uvildig og kompetent rådgivning.

RTM er et af de største dansk ejede forsikringsmæglerhuse, og RTM beskæftiger godt 60 medarbejdere. RTM er landsdækkende med hovedkontor i Greve og afdelinger i Jylland. 

Har du brug for rådgivning eller har spørgsmål til pensionsordningen, er du meget velkommen til at kontakte RTM Kundeservice på telefon 43 53 14 44 – pension@rtm.dk eller direkte til Pensionskundechef Steen Sparvath på 30 18 11 76 eller  SS@RTM.DK .

Pensionsordningen er placeret hos pensionsselskabet Velliv, og den tilhørende sundhedsforsikring hos Dansk Sundhedssikring.

På bestyrelsens vegne

Jørgen Nielsen